Horoskop za oktobar 2017. godine

Svakoga interesuje budućnost. Takođe bi se svi željeli pripremiti za eventualne situacije, ako su loše. Takođe je moguće da niste upoznati sa svojim urođenim sposobnostima i kako da ih koristite.

Dreamsnovi tim vam sa zadovoljstvom nudi mjesečni horoskop za oktobar 2017. godine. Generalno vam pružamo detaljne ideje za vašu profesiju, zdravlje, finansije i ljubavne odnose.

Astrološka predviđanja za oktobar vam pružaju uvid u ono što možete očekivati tokom mjeseca za sve zodijačke znakove, počevši od Ovna, pa sve do Riba. Trebate samo kliknuti i saznati svoju budućnost!




Ovan

Oktobarski horoskop za Ovna prognozira da astrološka kuća koja predstavlja vas nije moćna ovog mjeseca. Mars takođe nije povoljan za vaše lične ambicije. Na prvo mjesto stavljate tuđe interese, a morate zapostaviti svoju inicijativu i preduzeće u sadašnjosti. Potrebno je da pronađete kompromis i saradnju kako biste ostvarili svoje ciljeve u oktobru.

Bićete veoma agresivni ovog mjeseca. Trebate kontrolisati svoju razdražljivost. Trebate izbjegavati sukobe sa drugima, jer svađe mogu dovesti do katastrofalnih posljedica.

U oktobru ćete biti zainteresovani za unapređivanje svojih duhovnih sposobnosti i mističnih ideja koje se bave znanjem o životu i smrti. Prije kraja ovog mjeseca biste postigli svoje socijalne ciljeve.

Pomračenje u oktobru će snažno uticati na vaš život i tokom ovog perioda bi trebalo da se opustite. U to doba ne bi trebalo pokretati velike stvari. Pomračenje Mjeseca će učiniti dalekosežne promjene u samopoštovanju i vašem opštem izgledu.

Karijera

Astrologija predviđa da je ovo dobar mjesec za vas kada je u pitanju profesija. Pozavršavaćete sve projekte u karijeri. U karijeri i na poslovnom području napredak će biti impresivan.

Finansije

Monetarni prosperitet će ovog mjeseca okupirati vašu pažnju. Možete zaraditi novac pomažući drugima da postanu bogatiji. Vaše interesovanje za lične finansije će biti sekundarno. Imaćete podršku svog partnera u finansijskim projektima.

Lako ćete moći finansirati svoje projekte i imaćete viška novca da platite stare dugove u oktobru. Zaradu možete poboljšati pomoću svojih društvenih kontakata koji će vam pružiti nove mogućnosti.

Ljubav

Prisustvo Jupitera u sedmoj kući ukazuje na mogućnost sklapanja braka. Imaćete puno mogućnosti da uđete u romantična partnerstva.

Privlačićete suprotni pol svojim ličnim magnetizmom i šarmom. Ovnovi u braku će voditi blažen život ispunjen radošću i srećom. Potrebno je obratiti pažnju na trudnoću i srodna pitanja u oktobru.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti krhko veći dio mjeseca. Može se poboljšati obraćanjem pažnje na zdravstvene probleme. Uključivanje prosa, kukuruznog ulja i graha u dnevnu ishranu se može pokazati korisnim.

Oktobarski horoskop za Ovna predviđa da ćete se ovog mjeseca fokusirati na razumijevanje duhovnosti, a ne na ispunjavanje svojih ličnih ciljeva.




Bik

Oktobarski horoskop za Bika predviđa da se planetarna snaga nalazi na sjevernoj hemisferi horoskopa prema vašem znaku. Porodična i emocionalna pitanja će biti u pozadini, dok će karijera i svjetske ambicije preovladavati ovog mjeseca.

Vaš koncept duhovnosti će se promijeniti zbog efekta pomračenja Mjeseca 17. oktobra. Možete promijeniti svoje duhovne vodiče i mogu se dogoditi dugoročne izmjene vašeg duhovnog razmišljanja.

Karijera

Neptun postaje povoljan za profesionalni napredak ovog mjeseca. Projekti u karijeri će se pokrenuti i možete se fokusirati na postizanje svojih ciljeva prema svojoj strategiji. Na vaše izglede za karijeru će takođe pozitivno uticati pomračenje Sunca 3. oktobra.

Dogodiće se značajne promjene u profesionalnom okruženju zbog povoljnih aspekata Jupitera. Biznismeni se mogu suočiti sa poslovnim problemima. Radno okruženje će biti prijatno i možda ćete gledati da promjenite posao kako biste poboljšali svoje izglede u oktobru.

Finansije

Novčani izgledi su odlični ovog mjeseca. Dobićete pomoć svojih prijatelja i članova porodice u zarađivanju novca. Jupiter će biti od pomoći tokom prve sedmice mjeseca za nastavak vaših finansijskih ciljeva. Bikovi mogu zarađivati novac špekulativnim poduhvatima do 16. oktobra.

Ljubav

Pomračenje Sunca će izazvati konflikt u porodičnim odnosima. Ovo će vam pružiti priliku da ih riješite kako biste uspostavili harmonično okruženje. Ovog mjeseca ljubav može biti komplikovana za Bikove. Može biti veoma strastveno ili može doći do nepotrebnih sukoba. Prekid braka nije tako jednostavan i treba ga izbjeći. Pitanjima vezanim za djecu i trudnoću treba oprezno pristupiti.

Slobodni Bikovi će imati mnogo prilika da se upuste u romantične veze u oktobru. Ljubav ćete pronaći na društvenim skupovima, a dugoročne veze mogu završiti brakovima. Planetarni aspekti su povoljni za ljubavni napredak.

Zdravlje

Ovo je povoljan mjesec za gubljenje na težini.

Horoskop za oktobar predviđa da je ovaj mjesec povoljan za ambiciozne projekte i brigu o ličnom izgledu.




Blizanci

Oktobarski horoskop za Blizance prognozira da će dva pomračenja ovog mjeseca imati dalekosežne posljedice. Kretanje Jupitera će opsežno promijeniti vaš romantični život. Pomračenje Sunca 3. oktobra će ugroziti ljubavnu aferu Blizanaca. Način na koji se odnosite prema svojoj djeci može biti podložan radikalnim promjenama i njihovi životi će se promijeniti u oktobru.

Pomračenje Mjeseca 17. oktobra će uticati na prijateljstvo Blizanaca. Ovo može uticati na vaš odnos sa društvom čiji ste član.

Kretanje planete Merkur će u velikoj mjeri uticati na vaš život u oktobru. Bićete zainteresovani za finansijske poslove svojih prijatelja i članova porodice. Takođe ćete biti skloni duhovnosti i mističnosti.

U oktobru će napredak Blizanaca biti super brz sa mnogim planetama koje utiču na vaš život u različitim sferama. Pokušaćete da uradite nešto što je izvan vašeg kapaciteta ili ćete biti pogođeni izuzetnim situacijama od 1. do 15. oktobra. Potrebno je mnogo smirenosti da budete stabilni tokom ovog perioda.

Karijera

Biznismeni će zaposliti više ljudi za svoju radnu snagu. Za Blizance koji traže posao ovo će biti odličan period i moći ćete pronaći vrijedno radno mjesto. Preduzeća kojima upravljaju Blizanci će prosperirati u oktobru.

Finansije

Monetarna situacija Blizanaca je regulisana različitim aspektima Mjeseca. Novac dolazi iz različitih izvora i troši se na različite stvari tokom različitih perioda u mjesecu. Vaše finansijske vještine su odlične i bićete uključeni u mnoge monetarne poduhvate.

Možete očekivati dosta variranja u zaradi i trošenju novca u oktobru. Partner će vas pokušati spriječiti u prekomjernim trošenjima.

Ljubav

Ljubav će ovog mjeseca biti više strastvena nego romantična. Vas i vašeg partnera više zanima međusobno mijenjanje na bolje.

Slobodni Blizanci će naići na ljubavne prilike tokom posljednje sedmice mjeseca. Gledate da pomažete svom partneru i očekujete od njega da se brine o vašim problemima. Ljubavnim vezama može nedostajati posvećenosti i treba izbjegavati brak. Možete očekivati bolji romantični život i novosti vezane za trudnoću poslije 20. oktobra.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti izvrsno tokom cijelog mjeseca. Najbolji period dolazi nakon 20. oktobra. Bićete više zabrinuti za zdravlje svog partnera. U dobroj ste formi, što vas održava i u dobroj liniji. Potrebno je posvetiti malo pažnje uraslim noktima i uklanjanju pjega.

Horoskop za oktobar predviđa da će se život brzo pomjerati ovog mjeseca.




Rak

Oktobarski horoskop za Raka predviđa da ćete se suočiti sa značajnim promjenama u svom životu ovog mjeseca. Na vas utiču planete Jupiter i Mars, dok pomračenje Sunca i Mjeseca takođe utiču pozitivno na vaš život.

Pomračenje Mjeseca u oktobru mijenja osnovnu ličnost Raka i vi se pojavljujete kao novi identitet. U oktobru će se radikalno promijeniti način na koji se predstavljate spoljašnjem svijetu.

Biće mnogo konfliktnih područja interesa za znak Raka. Biće vam potrebna sva raspoloživa energija za prevazilaženje ovih izazova.

Karijera

Vaša karijera će proći kroz velike promjene ovog mjeseca. Proučavaćete izglede sadašnjeg posla i profesionalnog okruženja. Spremni ste da pređete na drugi posao, ako je to neophodno. Takođe ćete tražiti posao u kojem možete iskoristiti svoje inovativne vještine, a da je ujedno i prijatan. Poslovi koji su povezani sa djecom će biti od interesa za Rakove u oktobru.

Upravljanje organizacijom će takođe biti uzdrmano, što vas može primorati da potražite promjene. Kako Mars nije povoljan, moraćete kritički pogledati nove poslovne ponude.

Finansije

Finansijska perspektiva Raka će se suočiti sa dugoročnim izmjenama u oktobru. Doći će do velikih promjena u vašim finansijskim strategijama i ljudima koji su uključeni u vaše investicije. Finansije će se polako poboljšavati ovog mjeseca. Vašu zaradu će poboljšati vaš partner i prijatelji.

Ljubav

Pomračenje Sunca u oktobru će potresti temelje porodične strukture Rakova, a pojaviće se nove. Ovo će ozbiljno uticati na starije članove porodice.

Slobodni Rakovi će imati puno mogućnosti da se upuste u ljubavne veze. Postojeće veze će biti pod nepotrebnim stresom. Ovo nije dobar mjesec za planiranje trudnoće, osim ako niste očajni za djetetom.

Zdravlje

Vaše zdravlje ovog mjeseca neće biti na nivou. Bilo bi korisno čišćenje tijela od toksina. Zdravlje zahtijeva veću pažnju tokom perioda pomračenja. Korištenje ulja od kanole, uključujući i đumbir i bijeli luk u ishranu će vam učiniti dobro.

Horoskop za Raka predviđa mjesec promjena u vašem domu i karijeri.




Lav

Oktobarski horoskop za Lava pprognozira da se planetarna moć nalazi u južnoj polovini horoskopa prema srednjem nebu. Kuća porodice je veoma dominantna ovog mjeseca. Zbog planetarnih kretanja, porodične brige, zajedno sa emocionalnim pitanjima će biti u centru pažnje za Lavove. Karijera će takođe biti veoma aktivna zbog uticaja Marsa.

Planetarni aspekti će povući Lavovu ličnost u različitim pravcima u oktobru. Naići ćete na sve vrste izazova u životu. Vaš uspjeh u oktobru zavisi od toga kako postupate sa različitim interesima i ljudima sa svojim iskustvom i mudrošću.

Na događaje će uticati dva pomračenja ovog mjeseca. Pomračenje Sunca 3. oktobra će uticati na vaš osnovni izgled i vašu ideju o sebi. Možete raditi na detoksikaciji organizma kako biste se oslobodili nečistoća. Lavovi sa akademskom karijerom će možda morati preći na drugu temu ili drugu instituciju. Druge mogu privući viši studiji ili intelektualni fakulteti.

Pomračenje Mjeseca 17. oktobra će dovesti u pitanje vaše duhovno razumijevanje. Možete biti prisiljeni da preispitate svoje sadašnje ideje o religiji i filozofiji. Možete formulisati potpuno novi skup vjerovanja.

Karijera

Profesionalni ciljevi bi se trebali postići sa potpunom emocionalnom stabilnošću. Trebate pokušati da imate prijatne odnose sa svojim kolegama i upravom.

Sunce će uticati na poslovni život Lava do 20. oktobra. Doći će do divlje aktivnosti u vašoj poslovnoj sredini. Organizacija će proći kroz značajne transformacije i možda ćete biti prisiljeni da potražite drugi posao.

Finansije

Vaša zarada zavisi od vaše marljivosti i zarađujete novac nudeći svoje finansijsko znanje drugima. Špekulacije će se isplatiti. Novac će biti utrošen na dobrotvorne akktivnosti i za pomoć prijatelju.

Morate ograničiti potrošnju nakon 21. oktobra. Bićete uspješni u novim monetarnim projektima nakon 21. oktobra, ali u saradnji sa drugima.

Ljubav

Mnoge planete, uključujući Uran i Neptun će uticati na vaš romantični život ovog mjeseca. Biće mnogo romantičnih mogućnosti za slobodne Lavove, ali je teško postići ozbiljnu ljubav. Vaš ljubavni život će se stabilizovati poslije 20. oktobra.

Slobodni Lavovi će pronaći ljubavne partnere dok ostvaruju svoje novčane ciljeve ili u radnom okruženju. Možda ćete pronaći starijeg partnera u oktobru. Ovog mjeseca nećete biti ozbiljni kad su u pitanju brak ili djeca.

Zdravlje

Horoskop upozorava da će vaše zdravlje biti krhko ovog mjeseca. Bićete pod stresom zbog preokupacija različitim stvarima. Pošto će biti nemoguće da se opustite, morate pametno raditi na važnim stvarima. Sve teže stvari se trebaju ostaviti za kasnije.

Horoskop za Lava predviđa da će vam emotivna priroda otežati donošenje važnih odluka ovog mjeseca.




Djevica

Oktobarski horoskop za Djevicu prognozira da ste ovog mjeseca duboko pod uticajem dva pomračenja i rezultati su prilično pozitivni. Trebate smanjiti svoje aktivnosti tokom perioda pomračenja u oktobru.

Pomračenje Sunca će primorati Djevice da se nose sa smrću na emotivnom planu. To će takođe riješiti sva pitanja koja se tiču imovine i osiguranja, a rezultati će vjerovatno biti profitabilni.

Jupiter će uticati na vaše intelektualne navike u oktobru. Bićete duboko zainteresovani za proširenje svog znanja, kao i širenje svog razumijevanja predmeta putem učenja ili komunikacije. Mjesečna predviđanja sugerišu da će to rezultirati velikim brojem putovanja u različita mjesta u državi.

Karijera

Djevice će imati dobar period sa profesionalne strane. Ostvarićete svoje ciljeve na poslu ili u biznisu napornim radom.

Finansije

Pomračenje Mjeseca 3. oktobra utiče na vašu novčanu situaciju. Morate razmotriti svoje sadašnje strategije i zamijeniti ih novim. Dogodiće se kompletan remont vaše finansijske organizacije i investicija. Sve to će rezultirati poboljšanjem vašeg zarađivačkog kapaciteta u oktobru.

Na finansijski status vašeg supružnika ili partnera će uticati pomračenje Sunca u oktobru. Vaš partner mora napraviti neophodne promjene u finansijskom planiranju i organizaciji kako bi povećao svoju zaradu.

Trebate biti oprezni prilikom novih investicija i trebate smanjiti nepotrebne troškove. Imaćete podršku svojih prijatelja i partnera u finansijskim projektima. Oni će vam takođe pomoći da zakrpite nedostatke u svojim finansijama. Najveća ulaganja i kupovinu treba izvršiti između 20. i 28. oktobra kada su planete povoljne.

Ljubav

Pomračenje Mjeseca će dovesti u pitanje vaš društveni krug. Svi potisnuti problemi u vezi će izaći na površinu i moraće biti riješeni. U procesu može doći do prekida prijateljstva ili jačanja istog. Ovog mjeseca će se takođe razgovarati o trudnoći.

Ljubavne perspektive su mnogo bolje u oktobru za Djevice. Slobodni mogu formirati romantične veze tokom kraja mjeseca. Slobodne Djevice su društveno aktivne i privlače suprotni pol svojim šarmom.

Ljubav je izuzetno nepredvidiva za Djevice u oktobru. U svojim odnosima trebate tražiti više zabave nego posvećenosti. Odnosi koji su u neizvjesnosti će biti obnovljeni poslije 20. oktobra zbog uticaja planete Neptun. Vjenčanja trebaju biti odložena za kasniji datum.

Zdravlje

Zdravlje Djevica će biti odlično tokom oktobra. Obavezno imajte bočicu sa jabukovim sirćetom za sve manje smetnje. Moraćete riješiti reumatske bolove i artritis u oktobru.

Horoskop za Djevicu predviđa da će ovo biti mjesec kada ćete biti spremni da istražite duhovnu stranu svoje ličnosti.




Vaga

Oktobarski horoskop za Vagu predviđa da se ovog mjeseca suočavate sa dva dominantna pomračenja. Preporučljivo je da smanjite aktivnosti tokom tih perioda. U oktobru bi trebalo da radite samo važne stvari.

Odložite manje stvari za kasnije. Vaša vladajuća planeta Venera će uticati na različite aspekte vašeg života ovog mjeseca, posebno na karijeru i zdravlje.

Pomračenje Sunca 3. oktobra će Vagi pružiti priliku da promijeni svoje osobine i uvjerenja, što će biti od koristi na duže staze. Napravićete promjene u svom ličnom izgledu i način na koji se predstavljate svijetu.

Karijera

Ovog mjeseca su profesionalni izgledi nestabilni i nepredvidivi. Ostvarićete uspjeh u svojoj profesiji ili poslu nakon brojnih iskušenja, ali u budućnosti.

Finansije

Uticaj Jupitera se osjeća u monetarnom okruženju Vage. Postaćete bogati i živjeti život u bogatstvu koje podržavaju vaše finansije. Novac će poteći iz kreativnih projekata i primjenom bolje komunikacijske tehnike. Finansijske zarade su odlične u oktobru za Vage.

Ljubav

Pomračenje Sunca može dovesti do nedostatka u prijateljstvu i takođe može forsirati promjene u vašem društvenom okruženju.

Venera će učiniti Vagu još poželjnijom i razmatraćete ljubavna pitanja. U oktobru tražite apsolutnu ljubav. Za vas je ljubav najvažnija stvar u životu. Ljubav će biti emotivnija i perceptivnija, ali će vaše ponašanje biti neobično u oktobru.

Vagina ljubav i bračni odnosi će biti ozbiljno pogođeni pomračenjem Mjeseca 17. oktobra. Pojaviće se defekti u brakovima i postojećim vezama i moraju se odlučno riješiti. To može dovesti do prekida ili jačanja odnosa. Desiće se razvodi, trudnoće i brakovi. Snažne veze će opstati, dok će se slabe raspasti. Slobodne Vage će pronaći ljubav u profesionalnom okruženju u okktobru.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti osjetljivo do 20. oktobra i zahtijeva više opuštanja da ostanete u formi. Pomoći će bolja svijest o zdravstvenim problemima. Nivoi enenrgije ostaju visoki, što će vam pomoći da prevaziđete izazove. Problemi kao što su zubobolja i često mokrenje mogu vas zadesiti ovog mjeseca.

Horoskop za Vagu predviđa da ovo nije povoljan mjesec da započnete bilo šta novo, ali morate završiti posao koji ste započeli i planirati budućnost.




Škorpija

Oktobarski horoskop za Škorpiju prognozira da je većina planeta u istočnom sektoru horoskopa ovog mjeseca prema vašem znaku. Kuća koja predstavlja vas je takođe moćna. Možete iskoristiti svoju autonomiju i preduzetnost da postignete svoje ciljeve onako kako želite. Nema potrebe zavisiti od drugih ili kompromitovati njihove potrebe. U oktobru je vaš način najbolji način.

Duboko ste pogođeni sa dva pomračenja u oktobru. Iako su pomračenja korisna za vas, preporučljivo je da smanjite svoje aktivnosti tokom perioda pomračenja. Trebate se fokusirati na glavna pitanja i ostaviti manje probleme za budućnost.

Pomračenje Sunca 3. oktobra zauzima mjesto u kući duhovnosti i snažno utiče na duhovne aktivnosti Škorpije. Vaš koncept duhovnosti se može promijeniti i možete krenuti novim duhovnim putem. Možete početi da praktikujete ono što ste naučili i potražite nove duhovne tehnike u oktobru.

Ako ste ličnost Škorpije koja nije nagnuta ka duhovnosti, možete započeti duhovnu praksu. Pomračenje može uticati na vjerske i filantropske institucije čiji ste član.

Karijera

Sunce je vaša planeta za karijeru, pa će njegovo pomračenje stvarati turbulencije u vašem profesionalnom životu. Saturn i Jupiter će uticati na vaše karijerno okruženje.

Jupiter će vam pomoći da nađete bolji posao sa više pogodnosti. Ako ste zaglavljeni u pogrešnoj profesiji ili poslu, planete će vam pomoći da pređete na bolju i zanimljivu karijeru. Karijera i izgledi za posao će se takođe promijeniti na bolje od 17. oktobra.

Finansije

Ovo je vrlo prosperitetan mjesec za vaše finansije. Imaćete dovoljno novca da vodite luksuzan život i bićete skloni kupovini predmeta od ličnog luksuza. Ako ste uključeni u špekulativne poduhvate, oni će se pokazati profitabilnim zbog uticaja Jupitera.

Bićete velikodušni u trošenju za humanitarne svrhe i društvene uzroke. Trebalo bi da budete pažljivi sa svojim troškovima do 20. oktobra. Treća nedjelja mjeseca je idealna za pokretanje novih monetarnih projekata.

Ljubav

Venera, Pluton i Mars će uticati na vaš ljubavni život ovog mjeseca. Vaša privlačnost će biti čudesna i privlačićete suprotni pol svojim zapanjujućim izgledom i magnetizmom.

Biće puno romantike i sadašnji odnosi bi mogli postati ozbiljniji u oktobru. Ovo je takođe dobar mjesec za planiranje bebe.

Zdravlje

Trebate biti oprezni sa zdravljem do kraja oktobra. Emocionalna harmonija je važna i to možete postići dobrim porodičnim okruženjem.

Pomračenje Mjeseca će poništiti zdravstvene defekte kod Škorpije i možda će doći do promjene zdravstvenih radnika i osiguranja. Uz uticaj planete Pluton, vaše zdravlje i vitalnost će biti odlični. Moći ćete se bolje predstaviti u spoljnjem svijetu.

Horoskop za Škorpiju predviđa da će ovo biti mjesec za nezavisno razmišljanje i za isprobavanje novih načina za postizanje duhovnog prosvjetljenja.




Strijelac

Oktobarski horoskop za Strijelca predviđa da na vašu sudbinu utiču dva pomračenja i kretanje Jupitera. Doći će do značajnih promjena vašeg izgleda i fokusa u oktobru.

Pomračenje Sunca 3. oktobra zauzima mjesto u kući prijateljstva. Ovo će uticati na Strijelčevu kompatibilnost u prijateljskim odnosima i preispitati status sadašnjih prijateljstava. Samo dobra prijateljstva će preživjeti test. Situacija će se poboljšati nakon 20. oktobra zbog povoljnih aspekata različitih planeta.

Pomračenje Sunca će dovesti u pitanje duhovne i religiozne ideje Strijelca. To će vam pružiti priliku da promijenite svoja uvjerenja. Vaša duhovnost dobija novi izgled i otkrićete nove aspekte duhovnosti iz sopstvenog razumijevanja života.

Karijera

Astrologija za karijeru Strijelca predviđa da, ako ste spremni da prihvatite izazove na poslu, onda će ovaj mjesec biti povoljan. Bez obzira da li se radilo o novom poslu ili sadašnjem, ličnost Strijelca će biti ispunjena energijom za napredovanje.

Finansije

Vaša novčana situacija će biti izazovna ovog mjeseca. Morate se truditi da poboljšate svoju zaradu. Stvari će postati problematične nakon 23. oktobra. Morate uspostaviti ravnotežu između troškova i zarade zbog finansijske stabilnosti.

Sa Saturnom u kući komunikacije dolazi novac korištenjem vještine komunikacije kroz promociju prodaje i marketinga. Planetarni uticaji će vašu zaradu učiniti nepredvidivom, a sve će se poboljšati poslije 20. oktobra.

Ljubav

Pomračenje Mjeseca 17. oktobra će se desiti u Strijelčevoj kući djece. To može uticati na vašu romantičnu vezu i morate preduzeti neke korake da bi se odnos nastavio. Vaš stav prema djeci i trudnoći će biti podvrgnut velikim promjenama.

Pomračenje Mjeseca može izazvati konflikt u Strijelčevoj vezi. Prva nedjelja mjeseca će razultirati brojnim romantičnim susretima. Ljubav se nalazi u vašem krugu prijatelja i oni će biti od pomoći u formiranju novih ljubavnih veza za Strijelca.

Slobodni Strijelci će biti izuzetno nepredvidivi u ljubavnim stvarima i mogu tražiti i psihološku i materijalnu pomoć od svojih partnera.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti fantastično tokom mjeseca. Bilo bi dobro koristiti ulje čajevca i nimovo lišće.

Horoskop za Strijelca predviđa da će ovo biti mjesec ispunjen energijom sa mnogo dešavanja u vašem ličnom i profesionalnom životu.




Jarac

Oktobarski horoskop za Jarca predviđa da će na vaš profesionalni i porodični život snažno uticati dva pomračenja. Vaš život će biti podvrgnut promjenama koje će biti dugotrajne.

Kretanje Jupitera će takođe uticati na vašu karijeru ovog mjeseca. Bitno je da smanjite tempo svojih aktivnosti tokom perioda pomračenja. Trebate izbjegavati rizik u oktobru. Sve volonterske aktivnosti mogu biti odložene na budući datum.

Karijera

Pomračenje Sunca 3. oktobra će se odraziti u vašoj astrološkoj kući karijere. Ovo će zajedno sa dobrim efektom Jupitera transformisati profesiju Jarca na bolje. Napredak vaše karijere će biti odličan i možete se odlučiti za bolji posao ili započeti novi posao.

Pomračenje Mjeseca 17. oktobra utiče na porodični život Jarca zbog promjena u njegovoj karijeri. Može doći do promjene mjesta stanovanja u drugi grad ili možete biti prebačeni u inostranstvo da biste ispunili svoje profesionalne obaveze u oktobru.

Finansije

Jupiter će ovog mjeseca pomoći u zaradi. Imaćete podršku svojih prijatelja i društvene mreže za svoje novčane poduhvate. Međutim, Uran nije povoljan i morate pažljivo pristupati fiskalnim pitanjima tokom mjeseca.

Moraćete da uložite više napora da zaradite i trebate formulisati strategije za dugoročni finansijski uspjeh. Trebate odraditi neophodne ispravke u svom trenutnom načinu zarađivanja i koristiti tehnologiju u svoju korist. U oktobru ćete biti skloni da trošite novac na modne i luksuzne lične stvari kako biste poboljšali svoj imidž.

Ljubav

Za osobu rođenu u znaku Jarca ljubav će biti zabavna. Ovog mjeseca nedostaje posvećenosti u romantičnim odnosima. Slobodni će pronaći ljubav u duhovnom okruženju na sastancima i ceremonijama.

Oni koji su u vezi neće se moći odlučiti o budućnosti svojih odnosa. Uprkos ljubavi i romanse povezane sa partnerstvom, još uvijek niste sigurni da li želite trudnoću u oktobru.

Zdravlje

Zdravlje će biti odlično tokom cijelog mjeseca zbog povoljnih aspekata Saturna. Trebali biste ograničiti svoje aktivnosti, ako osjećate hroničnu slabost.

Horoskop za Jarca predviđa da će odnosi biti labavi, dok će profesionalni napredak biti sjajan.




Vodolija

Oktobarski horoskop za Vodoliju prognozira da je većina planeta u sjevernom sektoru horoskopa ovaj mjesec, a astrološka kuća karijere će postati snažnija nakon 23. oktobra.

Stoga će profesionalna pitanja dominirati nad emocionalnim pitanjima u oktobru. Ne smijete zanemarivati porodična pitanja i morate obraćati dovoljno pažnje kad god je to potrebno. Porodica će biti srećnija sa napredovanjem karijere u oktobru i podržavaće vaše profesionalne ambicije.

Vaš život će odbaciti stare stvari i pojaviće se novi način života zbog uticaja dva pomračenja. Oni koji traže akademsku karijeru će učiniti značajne izmjene u svojim institucijama i svojim obrazovnim zahtjevima. Ponekad možda neće biti uspjeha ili će biti negativnih rezultata. Duhovna uvjerenja ličnosti Vodolije će se takođe podvrgnuti modifikacijama u oktobru.

Karijera

Jupiter se seli u vašu astrološku kuću karijere 26. oktobra. Napredak u karijeri će biti ogroman i biće promocije i novčane nagrade. Ako tražite promjenu posla, imaćete mnogo izbora sa boljim platama i statusom. Prijatelji i društvena organizacija će vam pomoći u nastavku karijere u oktobru.

Finansije

Neptun i druge planete koje utiču na njega će upravljati finansijskim izgledima Vodolije u okktobru. Ovog mjeseca ćete se suočiti sa sukobima sa vašim radnicima i upravom oko finansijskih pitanja.

Trebali biste biti oprezni u svojim novčanim poslovima, jer ćete vjerovatno biti prevareni. Trebate očistiti stare dugove prije nego što se prepustite potrošnji na lično uživanje.

Ljubav

Svi trenutni odnosi i prijateljstva će biti na testu ovog mjeseca. Ovo će vam pružiti priliku da oćistite odnose od svih negativnih stvari. U tom procesu može biti razilaženja i samo će snažna veza Vodolije preživjeti u oktobru.

Kompatibilnost Vodolije u odnosima sa članovima porodice i komšijama će se radikalno promijeniti. Planiranje djeteta uzmite u obzir samo ako ste zaista spremni na tu odgovornost.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti izvrsno tokom cijelog mjeseca. Ispucale pete ili kožu možete izliječiti sami kod kuće.

Horoskop za Vodoliju upozorava da bi trebalo da budete oprezni u svojim novčanim poslovima i ljubavnim odnosima ovog mjeseca.




Ribe

Oktobarski horoskop za Ribe predviđa da je astrologija za vas prilično burna ovog mjeseca i stvari izgledaju bizarno. Na vas utiču značajne transformacije koje se dešavaju u svijetu oko vas zbog planetarnih uticaja.

Pomračenje Sunca 3. oktobra i Mjeseca 17. oktobra će takođe doprinjeti konfuziji. Pored toga, kretanje Jupitera utiče i na sudbinu znaka Ribe. Sve te promjene su korisne za vas krajem mjeseca.

Karijera

Sunce i vaša planeta karijere Jupiter će donijeti velike promjene u vašoj poslovnoj profesiji ovog mjeseca. Samo će vrijeme pokazati da li su promjene na bolje ili lošije u oktobru.

Finansije

Novčani planovi vašeg partnera će biti radikalno modifikovani zbog pomračenja Sunca. Ulaganja i strategije koje su uključene u njih će biti racionalizovane. Ovaj mjesec je idealan za kupovinu i prodaju imovine. Vaš partner ili supružnik će izvršiti odgovarajuće promjene da bi osigurao planove u oktobru.

Pomračenje Mjeseca 17. oktobra predstavlja promjene u ličnim finansijama za znak Ribe. Na novčanu situaciju će uticati i modifikacije koje je vaš partner napravio u svojim finansijskim planovima.

Prihodi će biti izvrsni, ali to će zahtijevati mnogo više napora. Desiće se remont vaše finansijske filozofije. Treba da izbjegavate špekulativne poduhvate do 20. oktobra. Imaćete ohrabrenje svojih prijatelja u svojim fiskalnim projektima.

Ljubav

Pažnju Riba u oktobru će privući društvene aktivnosti i organizacije. To je zbog prisustva Neptuna u astrološkoj kući prijateljstva. Sunce i Merkur će takođe uticati na vaše aktivnosti i koristićete svoje inovacije u obavljanju normalnih stvari ili ćete tražiti posao na čudnim stvarima. Doći će do sukoba sa kompatibilnošću Riba u društvenim grupama. Morate biti diplomate za održavanje dobrih odnosa sa svojim prijateljima u oktobru.

Planeta Merkur će se brzo kretati u oktobru. To će dovesti do brzih promjena u pogledu na ljubav. Planeta Venera će vam pružiti više ličnog šarma i magnetizma. Pojedine Ribe će biti hirovite i tražiće razne ljubavne partnere. Biće mnogo mogućnosti za formiranje romantičnih veza. Možda čak i budete spremni da osnujete porodicu u oktobru.

Zdravlje

Zdravlje Riba će se poboljšati tokom ovog mjeseca. Može se poboljšati unošenjem sjemenki bundeve i jogurta u vašu ishranu.

Horoskop za Ribe predviđa da će ovo biti emocionalno zbunjujući mjesec.