Horoskop za Lava za januar 2019. godine

Januar 2019. će biti vrijeme beskrajnih mogućnosti za Lava, prvenstveno u pogledu razvoja karijere i ličnih ostvarenja. Sunce, tradicionalni vladar Lava, zauzimaće dominantnu poziciju na nebu tokom cijele godine, a iako bi u januaru nebeski vladar mogao ući u konjunkciju sa Uranom koji može potisnuti kreativne impulse Lava, nećete vidjeti nikakva negativna dešavanja. Lav će biti sposoban da obavlja sve zadatke koji će biti postavljeni pred njegovo direktno vodstvo, one uobičajene, kao i one koje stvaraju spontane okolnosti. Horoskop preporučuje da ne zaboravite da je vaš znak poznat po svojoj sposobnosti da igra timsku igru. Istovremeno uopšte neće ni biti potrebno zauzimati vodeću poziciju, dovoljna je uloga drugog u komandi. Ovdje se možete fokusirati na kombinaciju okolnosti i ličnih ambicija.

Prvi dio januara 2019. godine za Lava će se pokazati kao izuzetno uzbudljiv period sa značajnim događajima. To znači da će se masa svega dogoditi odjednom, ali Lav ne treba reagovati bukvalno na svaki zvuk. Sve zavisi od vaših preferencija i prioriteta. Uprkos činjenici da će glavni događaji biti fokusirani izvan ličnog života, početkom mjeseca se preporučuje da provodite što više vremena sa porodicom. Bićete jedan od malobrojnih znakova kojima će ova faza imati ne samo čisto materijalni, nego i duhovni aspekt. To znači da ne treba da se stidite iskrenosti. Naprotiv, nemojte se plašiti da se otvorite onima koje volite, to je sada važno i ne samo vama. Takođe se preporučuje da se brinete za svoje zdravlje, jer početkom januara postoji rizik da pokupite neku vrstu sezonske bolesti. Topla kapa i čaj sa medom su ono što vam je potrebno.

Sredina januara 2019. godine vjerovatno će za Lava biti manje dinamična od početka mjeseca, ali tadašnji događaji će imati značaj. Ima smisla fokusirati se na profesionalne aktivnosti i, kako kažu, uhvatiti bika za rogove. Ako radite u kompaniji i već dugo tražite priliku da dobijete novu poziciju, sada je vaša šansa! Naravno, bilo bi glupo svoje zahtjeve naglo predstaviti rukovodstvu. Morate igrati suptilniju igru, koristeći sve resurse i saveznike i staviti ih sebi na raspolaganje. Najbolji pokazatelj vašeg uspjeha je, naravno, konačni rezultat. Ovo se odnosi i na Lava koji ima sopstveni biznis. Pravo je vrijeme za skoro svaku odluku. Pravite planove, sprovedite ih i otkažite sastanke i sporazume koji su iz jednog ili drugog razloga prestali da izgledaju obećavajuće. U porodičnom životu budite direktni i ne trudite se na svakoga uticati. Ponekad situacijama treba dati vremena da se smire, kako bi se jasno razumio scenario koji je najbolji.

Posljednja trećina januara 2019. godine Lavu donosi mnogo noviteta. Opšti trendovi mjeseca neće biti izgubljeni, ali u ovom periodu ne treba očekivati posebno smjela dešavanja. Sada ima smisla voditi računa o sebi i svojim snovima. Međutim, biće pogrešno potpuno se povući iz materijalnog svijeta, inače su mogući finansijski gubici. Nije vrijedno rizika u to vrijeme vjerovati nepoznatim ljudima. Bolje je sve ponovo izračunati i, ako je potrebno, potražiti savjet svojih vjernih pratilaca. Ne zanemarujte mogućnosti koje vam daje harmoničan uticaj zvijezda. Čak i ako ne shvatite odmah šta je na pladnju, čim postanete svjesni prilike, djelujte. U završnom periodu januara za Lava su mogući sudbonosni sastanci i uspostavljanje kontakata koji su inherentno važni za budućnost. Ne forsirajte događaje, ali budite oprezni. Kraj prvog mjeseca 2019. godine je dobar za rješavanje svih sporova i obnovu odnosa. Tokom ovog perioda mnoge predstavnike Lava očekuje prijatno iznenađenje.