Horoskop za Jarca za januar 2019. godine

Pod uticajem planetarnih aspekata, januar 2019. godine će biti dobar period za Jarca. Imajte na umu da svi vaši uspjesi, mali i veliki, nisu rezultat povoljnih okolnosti, već vaših ličnih zasluga. Od inherentne vrijednosti biće stanje u kojem ulazite u ovaj ciklus. Ako budete pozitivno razmišljali i težili ka tome da postizanje ciljeva prevladava bilo kakve sumnje, onda će sve biti kako treba. Nije vrijedno prepuštati se depresiji i sumnji u sebe, implementacija planova će odmah napredovati više od očekivanog. Stoga zvijezde preporučuju da ne gubite koncentraciju i da se krećete naprijed, iako vas neće svi iz vašeg okruženja podržavati. Najvažnije je to što će voljeni biti na vašoj strani, a uprava će konačno primjetiti vaš progres. U ovom trenutku je moguće pokretati biznis. Za one koji već imaju svoj biznis januar će biti odlična platforma za uspješno lansiranje novih projekata. Što su veći, to je bolje. Saturn, vladar Jarca, biće u drugom polju uticaja, prepuštajući važnost Marsu i Suncu, ali njegova energija će biti dovoljna da vas podsjeti na ono što ste uradili prošli put i kakve su bile posljedice.

Početak januara 2019. godine će biti stabilan period za Jarca. Uprkos činjenici da se mogu desiti neke osnovne promjene na radnom mjestu i u oblasti ličnih odnosa, očekuje vas prijatno iznenađenje i generalno ništa neće uticati na vaše planove. Povećani učinak će vam omogućiti da uradite sve što je potrebno i čak ćete biti u mogućnosti da pomognete kolegi. Istovremeno ne treba da računate na stalni finansijski bonus, vaša nagrada u ovoj oblasti biće u pronalaženju vrijednog saveznika. U budućnosti, kada se budete morali radikalno ponašati, imaćete nekoga na koga se možete osloniti. Ako ugledate očiglednu priliku, iskoristite je. Horoskop preporučuje da nikoga ne dirate, već samo da uzmete ono što je s pravom vaše. Ovdje će profesionalnost doći u prvi plan i vi ćete dobiti priznanje za svoje zasluge od cijelog tima. Ako ste zauzeti sopstvenim biznisom, onda pokušajte što objektivnije tretirati pogrešne procjene zaposlenih, na kraju ćete shvatiti da su njihove greške minimalne.

Sredinom januara Jarac neće imati vremena za odmor, ali neće se dešavati ništa negativno uprkos vašoj stalnoj akciji. Uživaćete u dinamičnom djelovanju, rješavajući poteškoće koje se stalno pojavljuju. Ovaj trend nekima neće biti nov, ali drugi će rado promijeniti okolnosti. Sredinom mjeseca moguće je da će u vašem poslovnom životu početi neki procesi koji mogu da utiču na vas, tačnije na poziciju koju zauzimate u strukturi svoje kompanije. Budite oprezni da ništa ne započinjete prije nego što izračunate sve mogućnosti i alternative. Sada nije vrijeme za rizik. Ako vam neko obeća trenutne beneficije – ugrabite ih, ali opet, nemojte se isključivo oslanjati na druge i nemojte držati zatvorene oči. Provjerite sve i onda opet sve provjerite. Ovaj savjet važi i za vaš lični život. Ljubomora vam sada može biti korisna. Međutim, nemojte dovoditi situaciju do apsurda, a ako ne budete u stanju da se povučete, onda kontaktirajte osobu kojoj vjerujete.

Krajem januara Jarac će biti potpuno naoružan i spreman na sve. Ovaj period će biti najjasniji što se tiče prvog mjeseca godine. Neki će se dugo pripremati za važan sastanak i iznenada odustati. Neki će se držati po strani kako bi u posljednjem trenutku preuzeli vodstvo. Nećete odmah shvatiti da li su ove situacije uspješne, sve će zavisiti od vašeg raspoloženja i želja. U određenom trenutku tokom ovog perioda možete jednostavno odustati od svega i prebaciti se na nešto drugo. Ova opcija je takođe moguća ako ste sigurni da ne gubite ništa ili možete lako popuniti vrijeme i zamijeniti utrošenu energiju. Kraj mjeseca će zahtijevati fleksibilnost i sposobnost prilagođavanja okolnostima koje nisu slučajne, već uzrokovane vašim vlastitim postupcima. Prema tome, ako sve to uzmete u obzir, sve će ispasti onako kako ste namjeravali. Ne zaboravite na glavnu stvar – krajem januara 2019. godine Jarac može postići bilo koji cilj.