Horoskop za Blizance za januar 2019. godine

Blizancima će januar 2019. godine biti vedar i izvanredan period, a vaše komunikacijske vještine i energija će pronaći korisnu primjenu koja će vam garantovano koristiti. U ovom trenutku nemojte se udaljavati od zacrtanog puta niti se zaustavljati, bez obzira na okolnosti. Ceres, koji je odgovoran za procvat vaše vitalnosti, zauzeće se za vas i njegov trenutni položaj će biti dovoljno snažan da neutrališe bilo kakvu negativnost koja proizađe iz okolnosti. Ovaj mjesec će takođe biti važan jer, iako će Blizanci tokom cijele godine uspostavljati mnogo potpuno novih konekcija, kontakti koji budu kreirani u januaru, oni će biti najvažniji i najznačajniji. Tokom ovog perioda nije neophodno posvetiti posebnu pažnju ličnoj strani života. Bolje je da marljivo radite. Kao i za mnoge druge znakove, januar je dobar sa stanovišta izgradnje temelja na kojim možete uspješno započeti godinu.

Prva trećina januara 2019. godine će vam donijeti iznenađenje na ljubavnom frontu, iako teško da ćete imati vremena da sve procijenite i razmislite o onom što se desilo. Prema tome, ne trebate pokušavati da radite na dva fronta, ovdje je izreka o vrapcu u ruci i golubu na grani veoma relevantna. Osim toga, prvi veliki dogđaji će se održati na radnom frontu i koji će zahtijevati vaše direktno učešće. Ni iz kakvih razloga nemojte pokazati slabost. U pregovorima možete biti lukavi i sumnjičavi, ali nemojte lagati. Zvijezde sada cijene iskrenost i podijeliće vam sve prave karte za pobjedu. Taktika, a ne strategija, mora biti u prvom planu, što znači da ne trebate ništa planirati unaprijed. Radite sa onim što trenutno imate i što je tačno ispred vas. Na sve gledajte razumno i niko se neće usuditi da vas prevari. Moći ćete ostvariti najuspješnije ishode. Ovo važi za sve Blizance, bez obzira na specifičnosti ili mjesto rada.

Drugi dio januara 2019. godine će biti malo teži za predstavnike ovog znaka. Oni će sada morati podijeliti pažnju izneđu nekoliko područja. U to se neće ubrajati samo njihov profesionalni i lični život, već i aktivnosti koje kombinuju ova dva, kao što su korporativne zabave i druženje sa kolegama. Ako takav plan ne postoji i uopšte nemate takvu tradiciju, onda ima smisla da takvo nešto pokušate implementirati. Ovdje se u većoj mjeri radi o Blizancima koji imaju privatne biznise. Oni koji rade u organizacijama će već imati šta da rade. Ovdje se opet vrijedi fokusirati na nova poznanstva, ali možda se nećete moći opustiti, čak i ako se bude činilo da sve teče na najuspješniji način. Ako bude potrebno, drugi će vam pomoći, ali bi trebalo da budete spremni na to da ćete u bliskoj budućnosti morati potrošiti vremena i energije da biste vi pomogli nekom drugom. Koliko vam je sve to važno i izgleda obećavajuće, to je na vama.

Treći dio januara 2019. godine će biti logičan vrhunac mjeseca za Blizance. To znači da će svi prethodno pomenuti trendovi dostići svoj vrhunac, iako (iznenađujuće) Blizanci neće morati previše raditi ili uraditi nešto zaista posebno. Ovdje u prvi plan dolazi umni rad i ne morate biti direktno uključeni u proces. Ako imate sopstveni biznis, onda je dovoljno da kritički ocijenite kontroverzne radne tačke i date uputstva zaposlenima. Ako radite u nekoj organizaciji, onda nemojte oklijevati da kažete šta mislite – ako je potrebno i na dramatičan način. Krajem mjeseca vas vjerovatno očekuju finansijski bonusi. Inače, bilo bi dobro zakazati posjetu ljekaru ili bilo šta drugo što se odnosi na vaše zdravlje tokom zadnjeg dijela januara. Nemojte zaboraviti da se mnogi problemi mogu lako riješiti u početnoj fazi. Januar 2019. godine je zaista dobar period za Blizance, tako da sada možete računati na uspjeh u bilo kojem poslu.