Ako ste rođeni 4. oktobra…

Vaš horoskopski znak je Vaga

Možete biti veoma drugačiji od ostalih rođenih pod istim horoskopskim znakom. Možete biti veoma buntovni u duši.

Iako imate dobre manire i tradicionalne vrijednosti, uživate u tome što ste “crna ovca”. Ne ponašate se često na taj način, ali to je svakako dio vaše ličnosti.

Sviđate se drugima. Obično ne volite aroganciju. Oni koji vas poznaju znaju da je vaša ljutnja samo privremena. Sa druge strane, vaša ličnost uživa u društvu drugih ljudi.

Imate sjajno razumijevanje za ljude, tako da je vrlo vjerovatno da ćete se žrtvovati kako biste osigurali njihovu sreću. Vaši prijatelji i porodica kažu da ste promišljena Vaga i zahvalni su što vas imaju. Kažu da ste najbolji prijatelj kojeg bi neko mogao imati.

Vjerovatno ste odgovorni, ali i fascinantna osoba. Volite se zabavljati i često ste pogrešno shvaćeni zbog vašeg opuštenog stava. Verbalna ste osoba koja voli da uči. Povremeno možete biti uporni, onda kada je u pitanju nešto što želite.

Što se tiče negativnih karakteristika, imate sklonost da pomalo iskrivite istinu. U vašem umu, to radite kako biste se zaštitili. Obično ste inovativni i vaše ideje se mogu činiti čudne nekima koji su konzervativni. Nemojte da vam to smeta, jer vi imate uvide koje drugi nemaju. Pored toga, većina ljudi poštuje vaše ideje i zainteresovana je za vaš uspjeh.

Hajde da pričamo o vama kao roditelju i kao ljubavniku. Čini se da ne miješate prijateljstva sa perspektivnim romantičnim interesima ili saradnicima. U ljubavi ćete uraditi sve što možete da održite ljubavnu i vezu sa povjerenjem i obično ste ona osoba koja održava mir kada dođe do neslaganja.

Kao roditelj možete biti odsutni u nekim od tih dragocjenih trenutaka. Međutim, vaša djeca to mogu razumjeti, vi ste predani član porodice. Imate iskren interes za njihovo vaspitanje.

Možete imati pretjerane reakcije. Izgleda da nikad ne sjedite mirno. Vježbe visokog intenziteta mogu biti ono što vam je potrebno da izbacite iz sebe tu dodatnu energiju. Imate sposobnost da kontrolišete ono što je za vas zdravstveno stanje i način na koji izgledate.

Volite imati moć nad svojim tijelom, svojim umom i dušom. Međutim, koristile bi vam metode koje su odobrili stručnjaci i trebali bi izbjegavati privremene trendove i eksperimentalne droge.

Osjetljivi ste kada su u pitanju drugi ljudi. Voljeli biste da riješite probleme sa gladi u svijetu, kao i finansijski status svake porodice ili njene nedostatke. Niko ne bi trebao biti bez krova nad glavom ili čiste vode, po vašem mišljenju. Ako vaša karijera ispunjava ove ciljeve, vi ćete biti presretni.

Politikom biste mogli pomoći mnogim ljudima. Novac nije u pitanju kada se radi o poslovnom položaju. Više volite da pomažete drugima i osjećate da vaš životni stil ne bi trebao da trpi zbog vaših uvjerenja. Međutim, živite pristojan život, jer znate kako upravljati sa svojim novcem.

Savjesni ste i stojite čvrsto sa obe noge na zemlji. Fleksibilni ste, ali možete biti tvrdoglavi oko određenih stvari. Volite učiti i dijeliti svoje znanje i ideje.

To se dešava u rijetkim prilikama, ali ćete pretjerivati i preuveličavati istinu, ali samo da biste zaštitili svoj karakter. Sporo donosite važne odluke, ali obično dođete do profitabilnog odgovora i dajete sigurnost svom položaju kao ugledan pojedinac.
Poznate osobe rođene 4. oktobra:

Ashley Banjo, Abraham Benrubi, Charlton Heston, Tony Larussa, Derrick Rose, Susan Sarandon, Russell Simmons

Vaša sretna planeta je: Venera koja simboliše vaše životne ukuse i novac koji ste spremni potrošiti za ispunjenje svojih fantazija.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Ribe:

To može biti dobitni spoj.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Djevice:

Ovakav ljubavni spoj će biti uznemirujući i problematičan.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 5 – ovaj broj označava avanturu, radoznalost, hrabrost i iscjeljivanje.

Broj 4 – ovaj broj označava posvećenost, odlučnost, motivaciju i progres.

Vaše sretne boje su:

Boja lavande – ova boja predstavlja maštu, intuiciju, duhovnu energiju i mentalnu ravnotežu.

Srebrena – to je moderna boja koja predstavlja prosperitet, osjećanja, telepatiju i učtivost.

Vaši sretni dani su:

Nedjelja – to je dan kojim vlada Sunce koje simboliše dan obnavljanja ciljeva, osjećanja, ljubavne veze i misli.

Petak – ovim danom upravlja planeta Venera i označava sjajne ljubavne veze i nove načine zarađivanja.

Vaš sretan dragi kamen je: opal koji je simbol ljubavi, intuicije, vjere, stabilnosti i jasnog razmišljanja.

Idealan rođendanski poklon za vas je: Smoking za muškarca i lijepi prsten sa opalom za ženu.