Ako ste rođeni 3. oktobra…

Vaš horoskopski znak je Vaga

Ukoliko ste rođeni 3. oktobra, onda ste snažna Vaga koja se obično ne žali ni na šta. Prekrasni ste… čak i upečatljivi, ali vi to ni ne shvatate.

Možda bezobzirno trošite novac, ali posjedujete sposobnost da se finansijski oporavite. Još više, logični ste, pažljivi i imate ozbiljnu stranu ličnosti. Dobro se slažete sa drugima i volite biti u pokretu.

Kada postavite ciljeve, generalno ih postignete. Kada se uhvatite nečega, to je skoro kao opsesija. Imate smisla za humor.

Prijatelji uživaju u vašem društvu zbog toga i zbog vašeg pozitivnog stava. Ne smeta vam da pomažete prijateljima u nevolji. Vjerovatno ste osoba koja zna dati dobar savjet.

Skloni ste da tražite ljubavnika koji je posvećen romantici i ideji o braku. Možete biti emocionalno nestabilni ili da tako izgleda, ali ako je riječ o raskidima i pomirenjima.

Međutim, karakteristike vašeg datuma rođenja pokazuju da ste stabilni i razumni. Mogli biste biti odličan roditelj. Po prirodi ste njegovatelj. Ponudili biste utješne riječi duhovne vrijednosti djetetu koje traži naklonost i smjer.

Ne dozvoljavate da vas ništa zadržava. Smetnje i odlaganja su za vas samo mogućnosti da izgradite bolje temelje. Previše ste zauzeti da biste dozvolili malim smetnjama da stanu između vas i vaših ciljeva. To uključuje i vaše ciljeve ostajanja u formi.

Kao nekom ko se obično ne raduje fizičkim aktivnostima ili teretani, vaš aktivni način života vas održava u formi. Stvarno ne morate previše brinuti o tome šta jedete, ali morate biti pažljivi da ne pretjerujete.

Što se tiče vašeg novca i karijere, izuzetno ste dobri u prodaji i marketingu. To bi mogao biti još jedan talenat koji odražava vaše analitičke vještine i sposobnosti. Znate kako manevrisati svojim novcem kako biste time ostvarili profit. Tržište nekretninama bi moglo biti prosperitetno područje za vas.

Bez obzira na to, sposobni ste da radite čitav niz stvari, tako da niste ograničeni na nekoliko sugestija. Alternativne profesije bi mogle biti u neprofitnim, dobrotvornim organizacijama, pa čak i sprovođenju zakona. Pomaganje drugima bi vas lično i profesionalno nagradilo.

Svako bi trebao imati san. Ako želite nešto od života, sa tog mjesta se počinje. Postavljanje afirmativnog plana bi trebalo biti sljedeći korak, jer se snovi ne ostvaruju preko noći, samo zato što vi tako želite. Potrebni su rad i odlučnost. Posjedujete ono što je potrebno da imate izuzetan život.

Pravilno usmjeravanje energije i fokusiranje na cilj će vjerovatno dati rezultate koji su vam potrebni za uspjeh. Vaša porodica će vam pružiti potrebnu podršku, jer ste im važni. Oni takođe znaju da novac nužno ne znači uspjeh.

Privlačna ste osoba. Snažni ste i ljudi se oslanjaju na vas za savjet i podršku. U stvari, u vašoj prirodi je da vodite računa o ljudima koji imaju problema sa tim da se sami o sebi brinu. Ovaj kvalitet vas čini prirodnim njegovateljem.

Obično vodite aktivan život i ne biste previše trebali brinuti o zdravstvenim problemima, ali bi mogli imati koristi od kardio vježbi. Što se tiče karijere, težite ka tome da tražite lično zadovoljstvo, a ne iznos plate.
Poznate osobe rođene 3. oktobra:

India Arie, Chubby Checker, Asap Rocky, Al Sharpton, Gwen Stefani, Adair Tishler, Stevie Ray Vaughan

Vaša vladajuća planeta je Venera koja simboliše novac, finansije, ljubav, zadovoljstva, ljepotu i veze.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Vodolije: ovo bo mogla biti uzbudljiva i stimulativna ljubavna veza.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Jarca: ovo baš ne bi bila dobra veza i mogla bi voditi svađama i nesporazumima.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 4 – ovaj broj predstavlja konverzaciju, produktivnost, stvarnost i tradicionalne vrijednosti.

Broj 3 – ovaj broj označava saosjećanje, kreativnost, fizičku sposobnost i maštu.

Vaše sretne boje su:

Bijela: ova boja predstavlja kompletnost, čistoću, mudrost i duhovno prosvjetljenje.

Srebrena: ova boja simboliše senzitivnost, emocije, bogatstvo i modu.

Vaši sretni dani su:

PonedjeljakMjesečev dan koji simboliše reakcije, osjećaje, emocije i snove.

Petak Venerin dan koji simboliše veze.

Vaš sretan dragi kamen je: opal koji predstavlja ljubav, romansu i obnavljanje vjere u vezi.

Idealan rođendanski poklon za vas je: karte za džez koncert za muškarca i bakrena posuda za kuvanje za ženu.