Ako ste rođeni 26. oktobra…

Vaš horoskopski znak je Škorpija

Vjerovatno ste emotivna osoba. Skloni ste da budete nesigurni, ali ste inteligentna, fleksibilna ličnost. Imate dobre instinkte i možete čitati ljude.

Međutim, diskretna ste osoba i obično ne razgovarate sa drugim ljudima o svom poslu i osjećanjima. Ne vjerujete puno ljudi i to je pametna praksa.

Ali sigurno imate prijatelje koji mogu poslužiti kao otpusni ventil za vaše frustracije. Vaši prijatelji i porodica shvataju da niste savršeni i da imate svoja razočarenja i periode depresije ili tuge.

Imate sve što je potrebno kada se suočavate i borite sa preprekama. Ne bi bilo pametno izdati nekog poput vas. Imate dobro pamćenje.

Nećete zaboraviti ko vam je izazvao nelagodnost i nemir. Ovo bi moglo biti nešto na šta biste takođe trebali obratiti pažnju. Stres pronađe način da se vrati i iscrpljuje vas mentalno i fizički.

Često se osvrćete u potrazi za tim da se nešto dogodi. To je možda zbog činjenice da se svetite ljudima. Možda biste trebali pronaći druge načine da se nosite sa svojim bijesom i emocijama. U romantičnoj vezi možete biti ljubomorni i posesivni.

Možda je tako, ali ste i veoma pametni. Nadareni ste percepcijom i uvidom, tako da je teško da vas bilo ko prevari. Međutim, uprkos tome, i dalje nalazite vremena da pomognete ljudima i teško vam je kada niste u prilici da to radite.

Nemate mnogo prijatelja, ali to je vaš izbor. Preferirate mali krug prijatelja. Vaši prijatelji smatraju da ste šarmantni, ali moguće je da ste nevjerovatno manipulativni. Međutim, imate veliko srce. Beskrajno volite kada pronađete lojalnog i iskrenog prijatelja ili ljubavnika. Imati poštovanja prema ljudima je za vas važnije od samopoštovanja.

Što se tiče karijere, imate mnogo izbora. Posebno ste zainteresovani za profesije koje nude avanturu i akciju. Forenzika je napredan program koji može pružiti obiman trening i iskustvo.

Ionako uvijek sve znate, tako da će to samo naglasiti vaše sposobnosti. Imati vas za neustrašiivog vođu bi mogla biti najbolja stvar ikad. Pored toga što ste inteligentni, ne bojite se i skloni ste da štitite ljude i stvari do kojih vam je stalo.

Pošto ste spremni da učite za novu karijeru, uradićete dosta istraživanja i uživati u tome! Što se tiče timskog rada, najviše volite da radite sami i u tišini. Kada je u pitanju novac, volite ga držati u banci. Nećete ga rasipati na stvari bez kojih možete živjeti. Vaša filozofija je zasnovana negdje na granici toga da budete škrti.

Niste osoba koju je lako razumjeti ili joj se približiti. Osoba ste koja bi radije pričala o najnovijim vijestima, a ne o najnovijim tračevima. To vam se ne dopada, jer znate da se ogovaranje uglavnom sastoji od laži i poluistina.

Sa druge strane, onaj ko se s vama nađe u dubokom razgovoru o tome ko, šta, kada i gdje, treba da bude oprezan. Vjerovatno postavljate zamku ili, u najboljem slučaju, samo saznajete stvari koje jednostavno morate znati.

Zabrinuti ste za svoje zdravlje. Pridržavate se rasporeda u jelu i planera obroka. Za fizičku vježbu preferirate stvari poput tenisa, bicikla, joge i meditacije, više nego fizičke vježbe koje zahtijevaju znoj i bol. Važno vam je da dobro izgledate i imate dobar imidž, ali ne bi trebalo da boli ili tako vi kažete.

Generalno ste nestrpljiva osoba, ali ste motivisani uspjehom. Analizirate skoro sve osobe sa kojima dođete u kontakt. Istovremeno ste strastveni i misteriozni.

Svjesni ste svoje vrijednosti, ali ne smatrate potrebnim da to pokazujete. Kao nedostatak ili zbog negativnog uticaja možete patiti od paranoje.
Poznate ličnosti rođene 26. oktobra:

Hillary Clinton, Pat Sajak, Jaclyn Smith, Dylan McDermott, Mahalia Jackson, Keith Urban, Morgan Saylor, Seth MacFarlane.

Vaša vladajuća planeta je Mars koji simboliše vašu strast i odlučnost.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Lava: ovakva veza bi imala moćnu privlačnost.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Vodolije: veza između ova znaka bi bila puna uspona i padova.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 9 – ovaj broj predstavlja filantropiju.

Broj 8 – ovaj broj simboliše autoritet i moćne profesije.

Vaše sretne boje su:

Crvena: ova boja simboliše agresiju, čvrstinu, vodstvo i seksualnost.

Crna: ova boja predstavlja skrivene tajne, zaštitu, zavođenje i misteriju.

Vaši sretni dani su:

Utorak – ovim danom vlada Mars i simboliše vašu potrebu da budete najbolji u svemu što radite.

Subota – ovim danom vlada Saturn i to je dan kada ćete biti kažnjavani, čak i ako ste se veoma trudili.

Vaš sretan dragi kamen je: topaz koji simboliše realizaciju, kontrolu, nezavisnost i povjerenje.

Idealan rođendanski poklon za vas je: sigurnosna oprema za auto za muškarca i ekskluzivni cvjetni parfem za ženu.