Ako ste rođeni 20. decembra…

Vaš horoskopski znak je Strijelac

Vi ste osoba kakva bi svako želio biti. Jednostavno se znate prilagoditi svakoj novoj situaciji. Ova oosbina može biti usko vezana za vaše telepatske sposobnosti. Imate mogućnost da budete izuzetno uspješni.

Kada ulazite u prostoriju, u nju unosite svjetlost. Nije lako biti vi, ali niko nije bolji u tome od vas. Brižan ste prijatelj koji pruža podršku. Volite zabavu i želite da živite mladalačkim životom. Smatrate da je smijeh jedna od ključnih stvari za zdraviji život.

Poštujete tradiciju i imate snažne porodične veze. Međutim, postoji nekoliko stvari iz prošlosti kojih biste se željeli riješiti, na prijmjer svog nadimka. Ime sa sobom nosi određeni imidž, sa kojim ste se sigurno pomirili.

Kao odrasla osoba cijenite dobre i časne ljude. Odgojeni ste tako da budete posebna osoba koja se žrtvuje za one koje voli. Kao negativna osobina, nestrpljivi ste. Ne propuštate prilike! Volite publiku.

Činjenica da ste totalno iskreni i direktni može da povrijedi nečija osjećanja. Međutim, vi ste skloni tome da u svakome vidite dobro. Prijatelji vas veoma poštuju. Najveća forma flerta je imitacija. Ako pogledate oko sebe, shvatićete da imate veliki broj obožavatelja.

Nikad vam nije bio problem pronaći ljubavnog partnera. Romantičan ste tip koji je možda i idealističan. Emotivni ste i na neki način nesigurni kada je u pitanju ljubav. Potreban vam je neko ko sa vama dijeli iste ideje, jer vi uzimate u obzir važna pitanja, kao što su materijalne afere i obaveze. Ne bi bilo iznenađujuće da postavljate partnerove potrebe ispred svojih.

Genetski ste predodređeni da imate određenu težinu. Jedete kad želite i ono što želite. Rijetko vježbate, ali ste aktivni. Ima li vaš stav ikakve veze sa vašim zdravljem? Pa, neki eksperti se slažu u tome da su naše misli povezane sa tim kako se osjećamo. Vjerujete da imate moć da sami birate svoje emocije. Možete izabrati ili da budete depresivni ili da se malo potrudite i riješite se tog stanja.

Okrenuti ste ka karijeri. Želite da vaš posao bude više od samog posla. Svako od nas ima neki stepen telepatskih sposobnosti, a vi imate više od većine. Ovo ne bi bila loša profesija, jer je ta industrija jača nego ikad. To vam može donijeti profit, ako se samo povremeno budete bavili sa tim. Pošto ste radoznali i znatiželjni, možda trebate razmisliti o karijeri koja podrazumijeva putovanja ili prodaju.

Vi ste sretno biće. Međutim, poslovna ste osoba koja se ne plaši izazova. Imate izbora kada se odlučujete za karijeru. Slabost vam je to što teško ostajete na jednom radnom mjestu. Ako vam pruža pravu stimulaciju i slobodu, dobre su šanse da ćete ostati na tom poslu.

Često ste glavna tema tuđih razgovora. Takođe ste osoba koja zastrašuje većinu ljubavnih partnera drugih ljudi. Ponekad ste previše prijateljski nastrojeni. Međutim, vaša sposobnost da se transformišete može brzo promijeniti nečije mišljenje o vama i ta osoba će vam brzo jesti iz ruke.

Jednom kada se pomirite sa svojom prošlošću, moći ćete ostvariti ljubvnu vezu koju želite. Želite partnerstvo sa efekktom ogledala. Neko ko dijeli iste ideje i vrijednosti sa vama će biti sretnik u vašem životu. U progresu karijere ćete shvatiti da novac nije sve. Samo pruža poziciju u životu u kojoj se osjećate poštovano i slobodno.
Poznate ličnosti rođene 20. decembra:

Ashley Cole, David De Jesus, Royal Ivey, Sohail Khan, Chris Robinson, Mitsuko Uchida, Iqbal Theba.

Vaša vladajuća planeta je Jupiter koji je simbol vaše impulsivnosti, morala, aspiracija i želje da pomažete drugima.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Lava: ova veza će biti seksualno stimulativna.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Vodolije: ova veza će biti impulsivna i emocionalno bolna.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 2 – ovaj broj označava mir, izdržljivost, kooperaciju i vjernost.

Broj 5 – ovaj broj predstavlja intelekt, radoznalost, nova iskustva i slobodu.

Vaše sretne boje su:

Srebrna: ovo je sofisticirana boja koja je simbol telepatskih moći, nevinosti, liberalnog načina razmišljanja i marljive prirode.

Ljubičasta: ovo je umirujuća boja koja je simbol snova, bogatstva, magije i mudrosti.

Vaši sretni dani su:

Ponedjeljak – ovim danom vlada Mjesec i pomaže u donošenju odluka baziranih na analizama svojih osjećaja i emocija.

Četvrtak – ovim danom vlada Jupiter koji je simbol vaše velikodušne ličnosti i vrijednog temperamenta.

Vaš sretan dragi kamen je tirkiz koji je kamen mira, ljubavi, optimizma i samopoštovanja.

Idealan rođendanski poklon za vas je: godišnja pretplata za magazin o putovanjima za muškarca i knjiga svjetske kuhinje za ženu.