Ako ste rođeni 15. oktobra…

Vaš horoskopski znak je Vaga

Vjerovatno ste Vaga koja je lojalna, inteligentna i posvećena. Možda ste popularni jer ste društveno biće koje uživa u društvu prijatelja i porodice. Oni misle da ste zabavni i interesantni.

Sa lakoćom dolazite u centar pažnje. Ali istovremeno volite da budete sami. Tražite pouzdanog i čvrstog ljubavnog partnera.

Analitički i radoznali su još dvije osobine koje vas sa pravom opisuju. Pomno posmatrate šta je na površini kada je u pitanju pretraživanje i pronalaženje odgovora. Ne razlikujete se od bilo koje druge Vage, jer sve morate izbalansirati.

Radoznala ste osoba i vaše interesovanje se može brzo promijeniti. Međutim, kada pronađete nešto što vam budi interes, hvatate se toga sa energijom koja vam omogućava da ostanete motivisani. Imate potrebu da razumijete kako i zašto.

Kada ste zaljubljeni, želite da budete sa partnerom. Volite držanje ruku i dijeliti zajedno nove stvari. Može se reći da se osjećate potpunim kada je neko pored vas. Trebate nešto definitivno u svom životu da ispunite svoj dom smijehom i harmonijom. Porodica je nevjerovatno važna za vas. Mekanog srca i produhovljeni, sanjarite i to uglavnom o ljubavi.

Volite finije stvari u životu. Uživate u životu kako samo Vaga to može. Međutim, možete sami biti svoj najgori neprijatelj. Priznajete kada niste u pravu. Ako možete nešto naučiti iz svojih prethodnih grešaka, prestali biste praviti istu grešku iznova. Može se reći da prelako opraštate.

Kao i kod vašeg uživanja u životu, istu strast imate i kada je u pitanju hrana. Imate želju da izgledate dobro, ali ne želite da trenirate zbog toga. Radije biste dizali tegove, odrađivali toniranje i zatezanje.

Iako ste možda aktivni, to ne bi trebalo zamjenjivati treninge. Generalno vam je dobro zdravlje, ali bi vam bili korisni neki dobri starinski lijekovi, umjesto onih koji su u trendu i novi na tržištu.

Hajde da pričamo o vašem novcu. Dobro vam ide u zarađivanju. Ali često vas zaslijepe ljudi koji iskorištavaju vašu dobrotu. Učinili biste sebi uslugu ako im jednostavno kažete “ne”.

Povremeno izvučete deblji kraj, jer previše brzo nekome povjerujete i ne vjerujete svojim instinktima. Nisu svi pošteni poput vas.

Odlučivanje o karijeri bi vam moglo biti teško. Izgleda da ste kvalifikovani da se bavite mnogim profesijama. Oštri ste i posjedujete odlične komunikacijske vještine. Štaviše bili biste dobar pisac ili izvršni direktor marketinga. Bili biste i izvrstan pekar.

Odlučni ste i veoma pametni. Volite biti kod kuće kao i okruženi drugim ljudima. Što se tiče ljubavi, volite imati partnera koji je na vašem nivou… posvećen i iskren.to je kvalitet koji vas ističe među ostalim pripadnicima znaka Vage.
Poznate ličnosti rođene 15. oktobra:

Eric Benet, Keyshia Cole, Erica Dixon, Ginuwine, Lee Iacocca, Tito Jackson, Abdul Kalam, Penny Marshall, Mario Puzo.

Vaša vladajuća planeta je: Venera koja simboliše vezu, ljubav, novac i milost.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Vodolije: to bi mogla biti dobra i stabilna ljubavna veza.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Jarca: to ne bi bio dobar spoj.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 6 – ovaj broj simboliše bezuslovnu ljubav, saosjećanje, njegu i integritet.

Broj 7 – ovaj broj simboliše dostojanstvo, realizaciju, obrazovanje i stabilnost.

Vaše sretne boje su:

Roze: ova boja označava promišljenost, ljubav, nadu i ranjivost.

Boja lavande: ova boja označava buđenje duhovnosti, emocionalnu harmoniju, kreativnost i poniznost.

Vaši sretni dani su:

Petak – ovim danom vlada Venera i označava doživljavanje sreće time što ste u društvu nekoga ko vam se sviđa ili radite nešto što zadovoljava vašu kreativnost.

Vaš sretan dragi kamen je: opal koji uvećava originalnost, entuzijazam, intenzitet i stabilnost.

Idealan rođendanski poklon za vas je: kristalna pepeljara za muškarca i karte za posebnu predstavu za ženu.