Ako ste rođeni 13. decembra…

Vaš horoskopski znak je Strijelac

Uvijek ste u potrazi za izazovima. Ne bojite se ničega! Volite opasnost i volite daleka putovanja. Jednostavno ste tragač za avanturom.

Fleksibilni ste i savjestan ste radnik ili vođa. Vjerovatno ste vođa ili na nekoj višoj poziciji. Imate sve što je potrebno da budete uspješan posrednik. Kreativni ste, skromni i, bez obzira na svoju ekscentričnost, sviđate se drugim ljudima.

Jedan od vaših ciljeva je da budete finansijski osigurani u životu. To ćete vjerovatno i postići. Odlično radite svoj posao.

Volite se družiti sa drugim ljudima i laskati njihovom egu. Međutim, diskretna ste osoba.

Volite večerati sa prijateljima i porodicom. Ne volite ni sa kim biti previše bliski, ali ste svjesni da morate ostati u kontaktu sa njima, jer su oni ipak vaša porodica.

Povremeno se porječkate sa voljenom osobom i to malo pokvari odnose. Međutim, otvoreni ste za pomirenje. Kao roditelj ćete biti veoma blagi i pustiti ih da sami donose odluke i uče iz svojih grešaka. Smatrate da je to odlična praksa za stvarni život.

Što se tiče ishrane, volite sve da jedete! Ne zabrinjavate se oko nutricionističkih vrijednosti ili zdravstvenih rizika. Iako vam nekad nisu uspjevale dijete, možda je sada drugačije. Postoji jako mnogo načina da ostanete u formi koje ne zahtijevaju mnogo vremena uopšte. U stvari, većina pametnih telefona sadrži mnogo takvih programa. Tako da vam je to na dohvat ruke – moć da birate i moć da promijenite. Odluka je vaša.

Imate nekoliko opcija za izbor karijere. Posjedujete određene kvalitete ili darove koji bi se trebali koristiti. Na primjer, vaš šarm i privlačna ličnost bi najbolje odgovarali u nekoj servisnoj industriji ili negdje gdje imate publiku. Zabavni ste, tako da imate talenta za stand-up komičara. Možete biti zaposleni u sudu, kao i ispred kamere.

Mudri ste i imate sreće. Možda ste ekscentrični ili samo malo čudni. Nesumnjivo se sviđate drugim ljudima. Volite privlačiti pažnju. Ne plašite se promjena ni izazova. Zapravo, živite za to.

Najvjerovatnije ćete uspjeti u životu. Jedete sve što želite i teško dobijate na težini. Mnogi vam zavide zbog toga, ali trebate više paziti oko toga šta unosite u svoj organizam. To utiče na način na koji se osjećate i kako izgledate. Vaša karijera bi se mogla nalaziti u servisnoj industriji, kao advokat, edukator, pisac ili izvođač. Izbor je vaš. Predivna ste osoba!
Poznate ličnosti rođene 13. decembra:

J Alvarez, Josephine Baker, Morris Day, Dick Van Dyke, Jamie Foxx, Nene Leaks, Ted Nugent, Taylor Swift.

Vaša vladajuća planeta je Jupiter, planeta sreće koja predstavlja znanje, učenje, prosperitet i duhovni razvoj.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Strijelca: ova veza će biti puna energije i pozitivnih vibracija.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Djevice: ova veza će biti puna razlika.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 4 – ovaj broj predstavlja muževnost, moć, balans, težak rad i dobro zdravlje.

Broj 7 – ovaj broj predstavlja mislioca koji je u potrazi za istinom i prirodno je intelektualan.

Vaše sretne boje su:

Ljubičasta: ova boja je simbol duhovnosti, vrhunca, nezavisnosti i ekstravagancije.

Srebrna: ova boja predstavlja sofisticiranost i artikuliranost.

Vaši sretni dani su:

Nedjelja – ovim danom vlada Sunce i označava blagostanje, opuštanje, dijeljenje i razvoj.

Četvrtak – ovim danom vlada Jupiter i predstavlja produktivne poduhvate, društvenost i interakciju sa prijateljima i kolegama.

Vaš sretan dragi kamen je tirkiz koji pomaže u ravnoteži, pozitivnosti, telepatskim sposobnostima i pročišćavanju uma, tijela i duše.

Idealan rođendanski poklon za vas je: tiketi za lutriju za muškarca i egzotičan odmor za ženu.