Ako ste rođeni 11. oktobra…

Vaš horoskopski znak je Vaga

Ako vam je 11. oktobra rođendan, onda je zabavno biti u vašem društvu, jer ste veoma zabavni i vodite zanimljive razgovore. Volite sportove ili biti fizički aktivni. Ljudima je teško vama reći ne zbog vaše pozitivne ličnosti. Vaš horoskopski znak je Vaga.

Osim toga, cijenite svoja prijateljstva, ali ste skloni da malo više preuveličavate istinu ili izbjegavate određena pitanja. Uglavnom je to zbog toga da zaštitite nečije osjećaje.

Društveni ste i popularni među svojim vršnjacima. Međutim, neugodno se osjećate kada ste okruženi sa puno ljudi.

Teško vam je donositi brze odluke ili odluke bilo koje vrste. Pritisak na vas da date odgovor ponekad učini da ne donesete nikakvu odluku. Vi ste možda najpoželjniji zodijački znak od svih. Težite da tražite harmoniju i mir u svojoj porodici i prijateljima.

Promišljeni ste i imate i ozbiljnu stranu pored razigrane. Ne igrate se sa svojim poslom ili kada se radi o vašim ciljevima. Ostajete motivisani i često pomažete nekome na tom svom putu.

Ne možete da podnesete da gledate bilo čiju patnju ili bol. Daćete i majicu sa sebe, ako to znači da će nekome zbog toga biti bolje. Žrtva i davanje vam nisu nepoznati. Vaši prijatelji vas zbog toga mnogo poštuju.

Pored toga, imate korisne karakteristike kada se radi o izboru karijere. Urođeno ste brižni i bili biste dobri u socijalnim uslugama. Vaši talenti su takvi da biste bili izvanredan nastavnik ili terapeut.

Međutim, volite svoju slobodu i bilo bi odlično da niste ograničeni za kancelarijskim stolom ili sličnim sputavanjima. Iz tog razloga ćete možda željeti sopstveni biznis. Veoma ste kreativni i možete dobro iskoristiti te svoje vještine.

Što se tiče ličnih finansija, radite za svoj novac i možda će vam biti lako da uštedite za budućnost. Sa druge strane, možda ćete postati veliki potrošač koji vrlo malo ostavlja za penziju.

Vaš bankovni račun će obično fluktuirati zavisno o tome šta u tom trenutku želite u životu. Skloni ste da volite finije stvari u životu. Jedini način da to priuštite je da to kupite ili trošite novac da biste uživali u dobrom kvalitetu života. Uglavnom je vaš izbor karijere zasnovan na veličini plate i beneficija.

Dobro vodite računa o sebi. Podjednako balnasirate poslovni i kućni život. Vodite računa o tome da redovno vježbate i pravilno jedete, osjećaćete se bolje i imaćete manje stresa zbog toga. Tipično ste stabilni i ljubazni, ali i logični i praktični.

Vjerovatno ćete reciklirati papir i plastiku. Spoljašnji svijet može biti izazov, ali vi učestvujete u smanjenju toksina i otrova. Čak i ako odradite mali dio kao pojedinac, to može biti veliki doprinos kolektivno.

Unošenje vode će u velikoj mjeri povećati vaše šanse da ostanete hidrirani i svježi. Morate štititi svoje bubrege i urinarni sistem više nego drugi znakovi zodijaka.

Poznate ličnosti rođene 11. oktobra:
Amitabh Bachchan, Daryl Hall, Luke Perry, Rikishi, Daniel Roche, Eleanor Roosevelt, Terrell Suggs.

Vaša vladajuća planeta je: Venera koja simboliše zadovoljstva, ljubavne veze, poslovna partnerstva i socijalizovanje.

Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znaku Vage: ovo je veoma kompatibilan spoj između istomišljenika.

Ne slažete se sa osobama rođenim u znaku Djevice: ovakva veza neće dugo potrajati.

Vaši sretni brojevi su:

Broj 2 – ovo je broj balansa, ekvilibrijuma, saosjećanja i povjerenja.

Broj 3 – ovaj borj označava društveni stav, energiju, kreativnost i ljubav prema zadovoljstvima.

Vaše sretne boje su:

Ljubičasta: ova boja predstavlja maštu, percepciju i prosperitet.

Bijela: ova boja simboliše mir, čistoću, ekspanziju i neutralnost.

Vaši sretni dani su:

Ponedjeljak – Mjesečev dan koji simboliše sjećanje na osjećaje i emocije i intimne društvene prilike.

Petak – ovim danom vlada Venera i simboliše senzualnost, šarm, ljepotu i luksuz.

Vaš sretan dragi kamen je: opal koji je simbol ljubavi, povjerenja, saosjećanja i komunikacije.

Idealan rođendanski poklon za vas je: cd plejer za muškarca i kristalna vaza za ženu.